Vzdrževanje zdravja

Dobro zdravje zob in obzobnih tkiv so ključni za vaše zdravje. Z redno higiensko fazo boste najbolje poskrbeli za vaše zobe!

Da bi nastanek in razvoj parodontalne bolezni preprečili, naše paciente vključimo v naš “profilaktični program”

Redna vzdrževalna higienska faza

Da bi nastanek in razvoj parodontalne bolezni preprečili, naše paciente vključimo v naš “profilaktični program”. Tako poskrbimo, da njihovi zobje ter obzobna tkiva postanejo in ostanejo zdravi. Z rednimi kontrolami najmanj enkrat letno, profesionalno in temeljito odstranitvijo zobnega kamna, poliranjem zob in remotivacijo pravilnega vzdrževanja ustne higiene, uspešno pomagamo našim pacientom ohranjati ustno zdravje na najvišjem možnem nivoju. To pa sistemsko vsekakor vpliva tudi na splošno zdravje in počutje, česar nikakor ne smemo pozabiti!

Pri “rizičnih pacientih” , torej tistih, ki so parodontalno bolezen že kdaj imeli, ali pri pacientih, ki imajo druge sistemske bolezni, ki negativno vplivajo na ustno zdravje, redne preglede predlagamo pogosteje, po navadi na 3, 4 ali 6 mesecev, odvisno od stopnje ogroženosti in od uspešnosti in temeljitosti vsakodnevne ustne higiene.

Perioshine

Kljub rednemu vsakodnevnemu čiščenju zob še vedno ostajajo skrita mesta, kamor ščetine vaše zobne ščetke ne sežejo, zato tam bakterije in ostanki hrane zastajajo. S časom se iz tega razvije zobni kamen, ki ga ne morete odstraniti sami. Zato vam svetujemo, da nas obiščete vsaj enkrat letno, saj lahko tako najlažje preprečimo nastanek parodontalne bolezni.

Po potrebi vam bomo odstranili zobni kamen, spolirali vaše zobe, za preprečitev razvoja kariesa jih bomo premazali s fluoridnim premazom.
Kot dodatna preventiva ter za večjo gladkost zob in belino vašega nasmeha lahko na vašo željo na njih nanesemo še poseben silicijev premaz (PerioShine), ki na površini zob ustvari tanko gladko oblogo, ki otežuje zobnemu plaku, da bi se prijemal na vaše zobe, zobem pa spet povrne mladostni sijaj in belino! Saj, kot veste: “Bolje je preprečevati kot zdraviti!”

Zakaj izbrati nas?

Dolgoletna tradicija

Smo privatna zobozdravstvena ordinacija z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Naša več kot 55-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in strankam. Številne zadovoljne stranke, ki so z nami iz generacije v generacijo, nam potrjujejo, da smo s svojim delom, pristopom in predanostjo na pravi poti. Ponosni smo na to!

Garancija na opravljene storitve

Zavedamo se, da si naši pacienti zaslužijo le najboljše, zato uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Vselej si srčno prizadevamo, da zagotovimo optimalne rezultate zdravljenja, na svoje storitve pa dajemo popolno garancijo.

Inovativni postopki, sodobna oprema in najboljši materiali

Z inovativnimi postopki, sodobno opremo in sodelovanjem s strokovnjaki iz različnih področij, vam zagotavljamo kvalitetno storitev na vseh področjih zobozdravstva. Uporabljamo le najboljše materiale, sodbno opremo ter neprestano spremljamo zobozdravstvene inovacije doma in po svetu.

Naročite se

V primeru, da ste se v zgornjem opisu našli ali pa imate dodatna vprašanja v zvezi s storitvijo, se naročite na posvet, kjer se vam bomo z veseljem posvetili in vas opremili z vsem dodatnim znanjem in informacijami v zvezi storitvijo.

Scroll to Top