O nas

Dentalni center dr. Kovačič

Smo ena vodilnih zasebnih zobozdravstvenih ordinacij v Sloveniji z več kot 55-letno družinsko tradicijo. V urejenem ambientu dentalnega centra Dr. Kovačič ponujamo vrhunske stomatološke storitve in uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo

Vaš nasmeh v dobrih rokah

Naši zdravniki so po opravljeni diplomi na Stomatološki fakulteti v Ljubljani opravili še številna dodatna izobraževanja, klinična usposabljanja in specializacije tako doma kot v tujini.

Specializirani smo za CAD-CAM izdelavo zobnih nadomestkov na zobeh in implantatih ter certificirani za nevidno brezžično ravnanje zob po metodi Invisalign, izdelavo ultratankih porcelanskih lusk Lumineers in beljenje zob po metodi BriteSmile in ZOOM. Uporabljamo vrhunske in preizkušene zobne implantate Ankylos, Bredent-BlueSKY, Neodent ter Straumann. S pomočjo najsodobnejše laserske tehnologije z izjemno uspešnostjo zdravimo parodontalno bolezen, postopki preparacije zob pa so neboleči, hitri in izredno precizni. Z uporabo najnovejših regenerativnih tehnik in materialov znamo rekonstruirati že izgubljena zobna in obzobna tkiva in povrnemo sproščen nasmeh na vaš obraz.

Zavedamo se pomembnosti lepega nasmeha – ene najlepših stvari, ki jo lahko podarimo sebi in drugim.

V prijetnih in sodobno opremljenih prostorih opravljamo posege celotnega spektra modernega zobozdravstva, da bi vam omogočili zdrav in sijoč nasmeh. Potrudili se bomo upoštevati tudi vaše osebne želje in potrebe. Želimo si, da resnično občutite, da ste v najboljših rokah!

Lep nasmeh lahko spremeni vse!

NAŠI ZOBOZDRAVNIKI

Andrej Kovačič,
dr. dent. med.

Master in Implant Dentistry (UCLA)
Invisalign certified dentist
Lumineers certified

Karmen Volk Gašperšič,
dr. dent. med.

Estetsko zobozdravstvo, konzervativa in stomatološka protetika

Anton Ogulin,
dr. dent. med.

Estetsko zobozdravstvo, konzervativa in stomatološka protetika

Naša ekipa

Nataša Nartnik,
dipl. ust. hig.

Špela Blažič,
dipl. ust. hig.

Barbara Rušnik,
dentalna asistentka

Janja Zupančič,
dipl. med.ses., dentalna asistentka

Barbara Benčič,
dentalna asistentka

Klavdija Štrus,
dentalna asistentka

Maša Komac,
vodja dentalnih asistentk

komunikacija s strankami, organizacija in koordinacija dela

Zakaj izbrati nas?

Dolgoletna tradicija

Smo privatna zobozdravstvena ordinacija z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Naša več kot 55-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in strankam. Številne zadovoljne stranke, ki so z nami iz generacije v generacijo, nam potrjujejo, da smo s svojim delom, pristopom in predanostjo na pravi poti. Ponosni smo na to!

Garancija na opravljene storitve

Zavedamo se, da si naši pacienti zaslužijo le najboljše, zato uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Vselej si srčno prizadevamo, da zagotovimo optimalne rezultate zdravljenja, na svoje storitve pa dajemo popolno garancijo.

Inovativni postopki, sodobna oprema in najboljši materiali

Z inovativnimi postopki, sodobno opremo in sodelovanjem s strokovnjaki iz različnih področij, vam zagotavljamo kvalitetno storitev na vseh področjih zobozdravstva. Uporabljamo le najboljše materiale, sodbno opremo ter neprestano spremljamo zobozdravstvene inovacije doma in po svetu.

Naročite se

V primeru, da ste se v zgornjem opisu našli ali pa imate dodatna vprašanja v zvezi s storitvijo, se naročite na posvet, kjer se vam bomo z veseljem posvetili in vas opremili z vsem dodatnim znanjem in informacijami v zvezi storitvijo.

Scroll to Top
logo-dr-kovacic-adria-dental-group-footer

Delovni čas: PON – ČET 9h -18h / PET 8h –13h

telefon: 0590/60000
e-pošta: [email protected]

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Napišite nam vaše želje ali vprašanje.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.