Smile-design

Izdelamo nasmeh, ki vas maksimalno zadovoljuje in osreči.

Smile-design je nova inovativna metoda analize in načrtovanja pacientovega novega nasmeha.

Optimalna oblika, postavitev, velikost in barva bodočih zob

Smile-design je nova inovativna metoda analize in načrtovanja pacientovega novega nasmeha, ki strokovnemu timu skupaj s pacientom omogoča, da s pomočjo sodobne tehnologije vnaprej predvidimo optimalno obliko, postavitev, velikost in barvo bodočih zob v skladu z željami in pričakovanji stranke. Tako naši strokovnjaki skupaj z vami analizirajo, vodijo in spremljajo proces, ki vas pripelje do popolnega nasmeha, ki si ga želite. 

Postopek vključuje

Pogosta vprašanja

Smile-design je smiselno uporabiti pri vseh kompleksnih primerih in kadar imate željo po celostnem pristopu in popolni ureditvi vašega nasmeha. S smile designom lahko simuliramo različne izglede vašega nasmeha, vi pa se lahko odločite za ustreznega vnaprej, še preden začnemo z delom na vaših zobeh. Smile design poskrbi, da se izognemo vsem morebitnim nesporazumom in dosežemo končni izgled, kot ste si ga zamislili. 

Prednost te računalniške metode je podrobno estetsko načrtovanje vašega končnega nasmeha, kar zagotavlja vaše popolno zadovoljstvo s končnim izdelkom. Smile design je odlično komunikacijsko sredstvo s katerim uskladimo vaša pričakovanja z medicinskimi možnostmi in ustreznimi tehničnimi rešitvami. S pomočjo računalniške simulacije lahko vidite, kako se bo zastavljeno delo na vaših zobeh odražalo na harmoniji vašega obraza. 

Zakaj izbrati nas?

Dolgoletna tradicija

Smo privatna zobozdravstvena ordinacija z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Naša več kot 55-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in strankam. Številne zadovoljne stranke, ki so z nami iz generacije v generacijo, nam potrjujejo, da smo s svojim delom, pristopom in predanostjo na pravi poti. Ponosni smo na to!

Garancija na opravljene storitve

Zavedamo se, da si naši pacienti zaslužijo le najboljše, zato uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Vselej si srčno prizadevamo, da zagotovimo optimalne rezultate zdravljenja, na svoje storitve pa dajemo popolno garancijo.

Inovativni postopki, sodobna oprema in najboljši materiali

Z inovativnimi postopki, sodobno opremo in sodelovanjem s strokovnjaki iz različnih področij, vam zagotavljamo kvalitetno storitev na vseh področjih zobozdravstva. Uporabljamo le najboljše materiale, sodbno opremo ter neprestano spremljamo zobozdravstvene inovacije doma in po svetu.

Naročite se

V primeru, da ste se v zgornjem opisu našli ali pa imate dodatna vprašanja v zvezi s storitvijo, se naročite na posvet, kjer se vam bomo z veseljem posvetili in vas opremili z vsem dodatnim znanjem in informacijami v zvezi storitvijo.

Scroll to Top
logo-dr-kovacic-adria-dental-group-footer

Delovni čas: PON – ČET 9h -18h / PET 8h –13h

telefon: 0590/60000
e-pošta: [email protected]

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Napišite nam vaše želje ali vprašanje.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.