Garancija

Dentalni center dr. Kovačič

S pacientom sporazumno podpišemo garancijsko pogodbo za zobozdravstveno oskrbo,  kar pomeni uradno in strokovno zavezo našega dentalnega centra z vami. 

Garancija na naše storitve

To je res redka in etična značilnost naše zobozdravstvene klinike in del naše zaveze, da smo ena najboljših estetskih, implantoloških in naprednih zobozdravstvenih praks v Evropi. 

Klinika DC Dr. Kovačič zagotavlja to pogodbo o garanciji za zobozdravstveno zdravljenje, aktivacija pogodbe pa je pogojena z medsebojnim podpisom te pogodbe. Med zdravljenjem in po njem morate upoštevati vsa priporočila in pravila zobozdravnikov glede ustne nege in higiene, da bo vaše zdravljenje zob v garanciji.

Preprosta razlaga, da bo zdravljenje imelo petletno garancijo, daje malo ali nič informacij o tem, kaj pokriva zajamčena pogodba, vendar klinika DC dr. Kovačič s ponosom zagotavlja svojim pacientom pregledne in točne informacije zobozdravstvene garancije, ki jasno in razumljivo prikazujejo vse podrobnosti zajamčenih določb in pogojev. 

Zobozdravniki, oralni kirurgi, zobni tehniki in specialisti DC dr. Kovačič se po svojih najboljših močeh trudijo zagotoviti, da bo vaše zdravljenje opravljeno v skladu z najvišjimi standardi

Naše jamstvo je eno najobsežnejših jamstev, ki so vam na voljo:

Garancijska pogodba za zobozdravstveno zdravljenje in obdobja, za katerega so zajeta:

Spodaj je seznam zdravljenj, ki jih garancija ne krije:

ZOBOZDRAVNIŠKI KODEKS IN GARANCIJA

V medicini in stomatologiji ni mogoče zajamčiti 100- odstotnega uspeha zdravljenja ali rehabilitacije, prav nasprotno, možnost neuspeha je strokovni vsakdanjik.

Zobozdravnik je dolžan opravljati svoj poklic odgovorno, natančno, v skladu s strokovno doktrino stroke in v skladu z dobro klinično prakso ter po dogovoru s pacientom (626. člen Obligacijskega zakonika). Jamčiti mora (dati garancijo), da je pri svojem delu upošteval načela strokovnega ravnanja.

Zobozdravnik torej jamči za strokovnost posegov in postopkov ter materialov, ne pa za 100-odstotni uspeh zdravljenja zobnih in ustnih bolezni ali stomatoprotetične rehabilitacije.

Vse to mora zobozdravnik razumljivo razložiti svojemu pacientu še pred začetkom zdravljenja ali rehabilitacije mehkih tkiv in trdih tkiv v ustni votlini. Pojasnilna dolžnost zobzdravnika je torej pomemben in obvezen del odločitve o način reševanja težav v pacientovih ustih.

Zobozdravniki morajo pri svojem poklicnem delu narediti vse, da zagotovijo varno delo, čeprav je povsem jasno, da v medicini in tudi stomatologiji ni netveganih posegov.

Če imate vprašanja o garanciji v zvezi z zdravljenjem vaših zob, se obrnite na nas.

Zakaj izbrati nas?

Dolgoletna tradicija

Smo privatna zobozdravstvena ordinacija z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Naša več kot 55-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in strankam. Številne zadovoljne stranke, ki so z nami iz generacije v generacijo, nam potrjujejo, da smo s svojim delom, pristopom in predanostjo na pravi poti. Ponosni smo na to!

Garancija na opravljene storitve

Zavedamo se, da si naši pacienti zaslužijo le najboljše, zato uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Vselej si srčno prizadevamo, da zagotovimo optimalne rezultate zdravljenja, na svoje storitve pa dajemo popolno garancijo.

Inovativni postopki, sodobna oprema in najboljši materiali

Z inovativnimi postopki, sodobno opremo in sodelovanjem s strokovnjaki iz različnih področij, vam zagotavljamo kvalitetno storitev na vseh področjih zobozdravstva. Uporabljamo le najboljše materiale, sodbno opremo ter neprestano spremljamo zobozdravstvene inovacije doma in po svetu.

Naročite se

V primeru, da ste se v zgornjem opisu našli ali pa imate dodatna vprašanja v zvezi s storitvijo, se naročite na posvet, kjer se vam bomo z veseljem posvetili in vas opremili z vsem dodatnim znanjem in informacijami v zvezi storitvijo.

Scroll to Top
logo-dr-kovacic-adria-dental-group-footer

Delovni čas: PON – ČET 9h -18h / PET 8h –13h

telefon: 0590/60000
e-pošta: [email protected]

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Napišite nam vaše želje ali vprašanje.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.