Pravno obvestilo

Na spletnih straneh predstavljamo splošne informacije o podjetju KORA DENS, stomatološke storitve, d.o.o. (v nadaljevanju podjetje), njegovem poslovanju in njegovih storitvah.

Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, ki se nanaša na vsakogar, ki obišče spletno stran lepnasmeh.si (v nadaljevanju spletno mesto). Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in se z njimi strinja.

Pravno obvestilo spletnega mesta

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta. Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna) so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine podjetja.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse informacije in gradiva (pisna in slikovna), objavljena na spletnem mestu, se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Informacij in gradiv, objavljenih na tem spletnem mestu, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine tega spletnega mesta mora biti uporabljen znak podjetja, v skladu s pravili celostne grafične podobe – vse pravice pridržane.

Spletno mesto vsebuje tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, vendar podjetje ni odgovorno za njihovo vsebino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost podjetja za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko podjetje kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate.  Z uporabo tega spletnega mesta ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in se z njimi strinjate.

Uporaba spletnega mesta v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja spletno mesto na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu so informativne narave. Podjetje se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov na spletnem mestu, vendar za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Niti podjetje, niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali ne možnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podjetje tudi ne more biti odgovorno za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletnega mesta, zaradi uporabnikovega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje ni odgovorno za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta.

Podjetje si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletnega mesta kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Varstvo osebnih podatkov

Ko brskate po spletnem mestu, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani se lahko zgodi, da nam boste – zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov. Podjetje hrani osebne podatke v povezavi z registracijo na podlagi poslovnega sodelovanja s prijaviteljem, druge osebne podatke pa na osnovi oddanih soglasij za čas trajanja soglasja. Podjetje jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Več si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Scroll to Top