Lasersko zdravljenje zob

Najsodobnejša laserska oprema, ki omogoča neboleče izvajanje posegov.

Naši zdravniki so opravili vsa potrebna šolanja za varno delo z laserji. Pri svojem delu uporabljamo vrhunsko lasersko tehnologijo že od leta 2006.

Brezbolečinsko delo

Laser uporabljamo tako za delo na trdih tkivih (zobje in čeljustna kost), kot za delo na mehkih tkivih (dlesni in sluznice). Poleg natančnosti, je ena glavnih prednosti dela z laserjem, brezbolečinsko delo, biostimulacija in sterilizacija tkiv.

S pomočjo znanja in najsodobnejše tehnologije je danes tudi parodontalna bolezen postala premagljiva! Za boj proti parodontozi uporabljamo ErCr:YSGG laser z 2780nm valovne dolžine ter diodni laser iLase valovne dolžine 940nm. S pomočjo dentalnega laserja je mogoče parodontalno bolezen pozdraviti in se tako v velikem številu primerov ogniti potrebi po operativnem posegu!

Najsodobnejša laserska tehnologija nam omogoča, da mrtve zobe ozdravimo z izjemno natančnostjo ter na tak način dosežemo uspešnost zdravljenja, ki je blizu 100 %. V kombinaciji z mikroskopom, ki natančnost našega dela še poveča, je odveč skrb, da bi mrtev zob morali izpuliti.

Kadar se pri nasmehu prekomerno vidi gingiva ali dlesen, rob dlesni pa pokriva zobno krono, nasmeh ne deluje estetsko. Skladnost nasmeha lahko na hiter in enostaven način doseženo s kratkim laserskim posegom, pri katerem odvečno dlesen odstranimo ter tako “podaljšamo” zobne krone. Poseg je povsem neboleč, s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi lahko nadaljujete že takoj po posegu.

Prednosti uporabe dentalnih laserjev

Pogosta vprašanja

Sodobna laserska tehnologija omogoča odstranitev kariesa brez vrtanja in brez bolečin. S pomočjo svetlobe, vode in zraka laserska energija nežno in brez bolečin selektivno odstranjuje zobni karies, hkrati pa zobno površino tudi sterilizira in biostimulira. Takšna tehnologija povzroča manj nelagodja in ni boleča, hkrati pa nam omogoča, da smo pri odstranjevanju kariesa bolj natančni in selektivni.

Najsodobnejša laserska tehnologija nam omogoča, da mrtve zobe ozdravimo z izjemno natančnostjo. Na tak način dosežemo uspešnost zdravljenja, ki je blizu 100 %. V kombinaciji z mikroskopom, ki natančnost našega dela še poveča, je odveč skrb, da bi mrtev zob morali izpuliti.

S pomočjo znanja in najsodobnejše tehnologije je danes tudi parodontalna bolezen postala premagljiva. Za boj proti parodontozi uporabljamo ErCr:YSGG laser z 2780nm valovne dolžine ter diodni laser iLase valovne dolžine 940nm.S pomočjo dentalnega laserja je mogoče parodontalno bolezen pozdraviti in se tako v velikem številu primerov ogniti potrebi po operativnem posegu. Laser namreč omogoča, da z njegovo energijo prodremo globoko v obzobne žepke in tam uničimo bakterije, ki so povzročitelj parodontalne bolezni. Tako na varen in učinkovit način steriliziramo obzobne žepke, hkrati pa laser na obzobna tkiva (kost, dlesen in pozobnico) deluje biostimilativno, kar pospeši in izboljša regenerativne procese.

Zakaj izbrati nas?

Dolgoletna tradicija

Smo privatna zobozdravstvena ordinacija z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Naša več kot 55-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in strankam. Številne zadovoljne stranke, ki so z nami iz generacije v generacijo, nam potrjujejo, da smo s svojim delom, pristopom in predanostjo na pravi poti. Ponosni smo na to!

Garancija na opravljene storitve

Zavedamo se, da si naši pacienti zaslužijo le najboljše, zato uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Vselej si srčno prizadevamo, da zagotovimo optimalne rezultate zdravljenja, na svoje storitve pa dajemo popolno garancijo.

Inovativni postopki, sodobna oprema in najboljši materiali

Z inovativnimi postopki, sodobno opremo in sodelovanjem s strokovnjaki iz različnih področij, vam zagotavljamo kvalitetno storitev na vseh področjih zobozdravstva. Uporabljamo le najboljše materiale, sodbno opremo ter neprestano spremljamo zobozdravstvene inovacije doma in po svetu.

Naročite se

V primeru, da ste se v zgornjem opisu našli ali pa imate dodatna vprašanja v zvezi s storitvijo, se naročite na posvet, kjer se vam bomo z veseljem posvetili in vas opremili z vsem dodatnim znanjem in informacijami v zvezi storitvijo.

Scroll to Top
logo-dr-kovacic-adria-dental-group-footer

Delovni čas: PON – ČET 9h -18h / PET 8h –13h

telefon: 0590/60000
e-pošta: [email protected]

"*" indicates required fields

Ime in priimek*
Napišite nam vaše želje ali vprašanje.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.